Beställ gratis information

Få information om kryddförsäljning

Beställ information om Klasskryddor och kryddförsäljning 

Vad roligt att du är intresserad av att få mer information om hur du startar en kryddförsäljning med Klasskryddor. Våra omtyckta kryddor och marinader är lättsålda och vi finns med dig hela vägen genom försäljningen.

Beställa information om Klasskryddor 

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med information och säljmaterial. Administratören för er försäljning måste vara minst 18 år. Vi delar med oss av tips på hur du lyckas bäst med kryddförsäljningen. Att sätta upp tydliga säljmål är ett av dem. 

Förutom det du kan läsa i beställningsmaterialet har du alltid en personlig support genom hela processen från registrering till leverans av produkterna. 

På vår startsida kan du enkelt räkna ut hur er försäljning kan se ut. Vi rekommenderar att ta hjälp av den för att planera er försäljning. Er förtjänst per sålt paket är 45 kr. 

Det är enkelt att starta en kryddförsäljning  

När ni har tagit del av informationen och sett hur vårt säljmaterial för Klasskryddor ser ut hoppas vi förstås att ni vill gå vidare att starta upp en försäljning. Du får personlig hjälp av Pia eller Robin som kan besvara på eventuella frågor, se våra kontaktuppgifter på Kontakta oss. Det är viktigt med enkel hantering så att ni får en bra upplevelse av att sälja Klasskryddor.

Känn er trygga med Klasskryddor 

Tveka inte att höra av er om ni har frågor om någonting. Vi hjälper er gärna med att svara på frågor, komma igång med er försäljning och vi ger även säljtips. Tipsen kan handla om att sätta tydliga mål för er kryddförsäljning. Med tydliga mål blir försäljningen lättare och alla säljare vet vad som förväntas av dem.    

Vi vet att det är viktigt för föreningar och skolklasser att utöka kassan för att möjliggöra att alla ska kunna följa med på resan, cupen eller lägret. Vi på Klasskryddor vill gärna hjälpa er i er försäljning så att ni når era mål. 

Hur vill du bli kontaktad?

När jag trycker på skicka så samtycker jag till att Nordic Spice AB får behandla mina personuppgifter i enlighet med Nordic Spice integritetspolicy/personuppgiftspolicy.