Om Nordic Spice

Om Nordic Spice

Vi är ett familjeföretag med stor kunskap och kärlek för kvalitativa kryddor.

Nordic Spice startades 2004 av min pappa Ronnie då hans idé blev till verklighet. Ronnie är kryddmakare som har blandat kryddor sedan 70- talet. Vi brukar skämta om att han har kryddolja i blodet, och det är nog få som har den känsla för kvalitet och råvaror som han har. Jag har varit med från starten och hade då en roll som säljare och vår vision då var att bli störst bland butiksköken.

Idag har Nordic Spice vuxit och vi är ett sammansvetsat kryddteam som tillsammans står bakom framgångarna. Ronnie är fortfarande ägare av bolaget, men det är nästa generation som driver den dagliga verksamheten och utvecklingen framåt.

Det som utmärker våra produkter är den höga kvalitén som märks i såväl doft som smak och färg. Vi har lång erfarenhet i valet av råvaror och har stor kunskap om deras egenskaper. Alla råvaror är självklart noggrant utvalda för att ge dig den bästa produkten att använda, allt för en roligare och mer smakrik matlagning. Vi handlar från odlare i olika delar av världen och strävar efter att hitta det bästa som finns på marknaden.

Till exempel vår Svartpeppar, Gurkmeja och Curry kommer från Indien, Lök och Vitlök från Kalifornien och vår fina Dragon kommer från Frankrike. Vår nisch är kryddor och marinader för butiksköket där vi länge har varit marknadsledande. Restauranger och storkök har under en lång tid varit fokus i försäljningen, men idag används våra produkter av både proffskockar och privata matkreatörer hemma i familjeköken. Vi är glada att kunna erbjuda en bredd av produkter till en bred marknad.

Välkommen till Nordic Spice! Vi finns för dig som med stolthet vill ägna dig åt genuin matlagning precis som vi med stolthet vill leverera kryddor av kvalitet och kärlek.

Anna Ström Harryson, Försäljningschef