Starta en försäljning

Vad roligt att ni vill starta en försäljning!

Klasskryddor ger skolklasser, föreningar och lag möjlighet att tjäna pengar till sina upplevelser genom försäljning av våra förstklassiga kryddpaket. Är det läge för att sälja till klassresa? Dags för en cup eller ett träningsläger? Oavsett om det är att tjäna pengar till föreningen, tjäna pengar till laget eller tjäna pengar till klassen så är våra lättsålda kryddpaket och marinadpaket ett bra alternativ till att tjäna pengar. Ni kommer igång snabbt, smidigt och med den höga förtjänsten 45 kr/paket når ni snabbt ert mål.

Skolresa med klassen? Tjäna ihop till den tillsammans i skolklassen

Vill klassen vill åka på skolresa, men saknar pengar? Vi har lösningen, och hela skolklassen kan bidra. Med en försäljning hos Klasskryddor är snart skolresan betald! Resan blir mycket roligare om skolklassen tjänar ihop pengarna tillsammans. 

Kryddor av hög kvalitet – lätta att sälja till vänner och bekanta för att finansiera er klassresa

Våra lättsålda kryddor och marinader håller högsta kvalitet. Vi tillverkar dem i vår egen fabrik och har koll på hela processen från inköp av råvaror till produktion och kvalitetskontroll. Våra kryddor och marinader är tillverkade med kärlek och lång erfarenhet, och du kommer märka att de är lätta att sälja!  

Så skapar du en lyckad försäljning av kryddor  

Ett bra tips att lyckas med sin försäljning är att sätta ett tydligt mål. Om ni till exempel vill tjäna pengar till skolresan kan målsättningen se ut såhär:

Försäljning skolklassen/Försäljning klassresa: 9000 Kr = 200 kryddpaket

Det innebär att om man är 25 personer som ska sälja till klassresan behöver alla sälja åtta kryddpaket var.

8 x 25 = 200 paket = 9000 Kr. Alla har hjälpts åt att tjäna pengar till skolresan. Låter enkelt, eller hur?

Vi på Klasskryddor stöttar er om ni har några funderingar under pågående försäljning. Se våra kontaktuppgifter under Kontakta oss. Tveka inte att ringa eller maila – vi finns här för att hjälpa er igenom försäljningen så att ni når föreningens, lagets eller klassens mål.

 Läs mer om hur försäljningen går till här

Kom igång med din försäljning av kryddor till laget eller klassresan 

För att komma igång med att tjäna pengar till föreningen, tjäna pengar till laget eller tjäna pengar till klassen, fyll i formuläret nedan så återkommer vi med säljmaterial och information. Du kommer även att få ett mail med en länk till mina sidor där laget/klassen enkelt kan hantera sin försäljning.

Att tjäna pengar till föreningen eller laget kan vara viktigt 

Vi på Klasskryddor vill att alla ska kunna utöva en fritidsaktivitet. Det kan vara en sport, teater eller musik – ja, vad som helst! Oavsett ska alla kunna följa med när det är läger, en cup eller klassresa. Att utöka kassan för hela gruppen kan vara en av förutsättningarna för att alla ska kunna bli inkluderade. Därför vill vi stötta med det som vi kan för att hjälpa er att nå era mål.  

Du som skall vara administratör för er försäljning måste vara minst 18 år.

När jag trycker på skicka så samtycker jag till att Nordic Spice AB får behandla mina personuppgifter i enlighet med Nordic Spice och godkänner även våra Köpevillkor och Allmänna villkor. integritetspolicy/personuppgiftspolicy. Köpvillkor & Allmänna villkor.