Tjäna pengar till föreningen

Tjäna pengar till laget med hög förtjänst

Försäljning med laget

Klasskryddor passar för er som är en förening som vill tjäna pengar. Processen är densamma som för skolklasser, och likaså villkoren med hög förtjänst per sålt paket och betalning mot faktura när ni har fått er leverans. Har er förening mål att medverka i en cup, mässa, tävling eller annat event får ni bra förutsättningar med lättsålda och populära kryddpaket, producerade av Nordic Spice, och tillverkade i egen fabrik i Eskilstuna.

Kryddpaket som passar alla säsonger

Paketen är anpassade så att det finns något som passar alla säsonger under året. Våra BBQ-paket (BBQ Glaze, BBQ Marinad och BBQ Spice) brukar vara mest eftertraktade mellan mars och juni medans Saffranspaketet är mest lättsålt mellan oktober och december. Våra nya paket Gourmetkryddor, Kryddmixer och Fiskkryddor kommer väl till pass när som helst under året då de alltid är användbara i köket, precis som olivoljan och tacopaketet.

Tjäna pengar till laget med hög förtjänst

Vi vill att det ska vara både roligt och lätt att tjäna pengar till laget. En bekräftelse på att våra kryddpaket är lättsålda kan man se i antalet sålda paket som de lag och föreningar i snitt har sålt per försäljningstillfälle, vilket är 336 paket. Det ger en förtjänst på strax över 15 000 kr. På hemsidan kan du använda vår räknesnurra och se hur många säljare och antal paket som behövs för att nå era säljmål. Att tjäna pengar till laget ska vara roligt och enkelt.

Många kunder handlar Klasskryddor igen

De föreningar som startar upp nya försäljningar upplever att det är lätt att sälja kryddpaket igen eftersom att deras kunder tycker om produkterna, vill testa något nytt eller behöver fylla på. Det är en stor fördel för lag och föreningar att lättare kan tjäna pengar när kunderna känner till sortimentet vid nästa säljtillfälle.

Mer information till föreningen

Genom att beställa mer information får du material att visa övriga medlemmar i föreningen så att ni tillsammans ska kunna ta ett beslut om att sälja kryddpaket via Klasskryddor för att tjäna pengar. Att starta en försäljning går snabbt och enkelt, och ni väljer själva hur lång försäljningsperioden ska vara.

Läs gärna om våra säljtips här, och dela med er av dem till de som ska sälja. Detta gör det enklare och roligare att nå säljmålen tillsammans som ni satt upp för er förening.

hur mycket vill ni tjäna?

Ger er klirr i kassan:

Starta en försäljning, det är
superenkelt!